Har du spørgsmål eller kommentarer? Ring på +45 20 85 22 25

Udvendig solafskærmning

Faldarms markiser

En faldarmsmarkise, også betegnet som en vindues markise monteres udvendigt på vinduesrammen, og giver en god udvendig solafskærmning. Kan leveres i mange forskellige farver og stof kvaliteter, skræddersyet til at passe perfekt til dit hus. Leveres med enten manuel eller motoriseret betjening.

Knækarms markiser

Terrasse- eller facade markise, leveres ligeledes i et hav af farver, enten med semi- eller helt lukket kassette. Den helt lukkede kassette sikrer fuld beskyttelse af dugen året rundt. En af fordelene ved en markise udover det åbenlyse med at sidde i læ for solen er at du forlænger dine sommer aftner betydeligt, idet du kan sidde trygt under markisen selv når duggen falder. Markiserne kan leveres med f.eks. rullegardin i forbommen, med lys og med terrasse varmer. Leveres med enten manuel eller motoriseret betjening.

Screen

Screen er en type udvendig rullegardin, der monteres over vinduet, med styreskinner i siderne hvilket sikrer stabilitet. Fordelen ved screen er at man kan se igennem det, det kan tåle en del vejr påvirkninger. Giver en lys og varme reflekterende effekt, samtidig med man stadig kan se igennem vævet. Leveres med enten manuel eller motoriseret betjening.

Facade persienner

Udvendigt monterede persienner, monteret med enten skinner for at sikre stabilitet, stor fleksibilitet mht. lysindfald, da de nemt justeres.

HAR DU BRUG FOR HJÆLP?

Kontakt mig

Kontakt mig for uforbindende tilbud på en smuk og funktionel gardinløsning. Jeg besøger dig med prøver, vejleder dig, og monterer dine gardiner, alt klaret med professionalisme for øjet.