PowerView er motorisering af solafskærmning, det kan leveres til størstedelen af de produkter jeg forhandler. Det smarte ved PowerView er at man ikke behøver at have ført ledninger/kabler frem til gardinerne, da det kan leveres med batteri pakke. Man får således en æstetisk smuk gardinløsning uden synlige betjeningsanordninger. PowerView gardinet betjenes enten via fjernbetjening (Pebble) eller via smartphone, som dog forudsætter en PowerView hub. Du kan ved hjælp af PowerView hubben oprette scener på dit gardin og automatisere disse, således du f.eks. kan have et hjem i bevægelse, selvom du ikke er hjemme.

Luxaflex PowerView og Somfy leverer begge motorer, det enten er kabelførte, eller batteridrevne. Begge systemer kan leveres med genopladelige batterier.

Som noget nyt, kan du også, via stemmestyring, kontrollere dine gardiner. Både Luxaflex HUB og Somfy TaHoma understøtter Amazon Alexa og Google Assistant. Du kan således med få kommandoer, aktivere dine forudindstillede scenarier, det er smart og intuitivt.

Det intelligente hjem, udbygges hele tiden, og begge styresystemer er gearede til fremtiden, og opdateres løbende.

Kontakt mig allerede idag for uforbindende tilbud på intelligente gardiner til dit hjem. Opmåling og vejledning er ALTID gratis!