Har du spørgsmål eller kommentarer? Ring på +45 20 85 22 25

Indvendig solafskærmning

Motorisering

PowerView er motorisering af solafskærmning, det kan leveres til størstedelen af de produkter jeg forhandler. Det smarte ved PowerView er at man ikke behøver at have ført ledninger/kabler frem til gardinerne, da det kan leveres med batteri pakke. Man får således en æstetisk smuk gardinløsning uden synlige betjeningsanordninger. PowerView gardinet betjenes enten via fjernbetjening (Pebble) eller via smartphone, som dog forudsætter en PowerView hub. Du kan ved hjælp af PowerView hubben oprette scener på dit gardin og automatisere disse, således du f.eks. kan have et hjem i bevægelse, selvom du ikke er hjemme.

Luxaflex PowerView og Somfy leverer begge motorer, det enten er kabelførte, eller batteridrevne. Begge systemer kan leveres med genopladelige batterier.

Som noget nyt, kan du også, via stemmestyring, kontrollere dine gardiner. Både Luxaflex HUB og Somfy TaHoma understøtter Amazon Alexa og Google Assistant. Du kan således med få kommandoer, aktivere dine forudindstillede scenarier, det er smart og intuitivt.

Det intelligente hjem, udbygges hele tiden, og begge styresystemer er gearede til fremtiden, og opdateres løbende.

 

Kontakt mig allerede idag for uforbindende tilbud på intelligente gardiner til dit hjem. Opmåling og vejledning er ALTID gratis!

Rullegardiner

Alm. rullegardiner – Kan leveres i rigtigt mange farver og mønstre, og med forskellige afslutninger i bunden af gardinet. En smuk, enkel og meget æstetisk gardinløsning, der ikke gør en masse væsen af sig. Som standard leveres rullegardiner med kædetræk, men kan levers med andre betjeninger også

Mørklæggende rullegardiner – Kan leveres i mange farver og mønstre, og den farve du vælger har ingen betydning for effekten af mørklægning, dvs. et hvidt gardin kan mørklægge lige så godt som et sort gardin. Har du behov for total mørklægning kan jeg levere mørklægnings rullegardin monteret i kassette, og med sluser i siderne.

Lamelgardiner

Lamelgardiner kan leveres i 3 forskellige bredder, 63, 90 og 127 mm. og findes i mange forskellige farver. 63 mm. fungerer godt i vinduer, hvorimod 90 og 127 mm. tager sig rigtigt godt ud i større vindues- og dørpartier.

Persienner

Persienner et et af de produkter der er mest alsidigt, du kan vinkle lamellerne den ene aller den anden vej, for afskærmning for sol og indkig. Du kan lukke persiennen helt, for maximal afskærmning, eller trække persiennen helt op for maximal lys og udkig. Persienner kan leveres i et utal af farver, og i forskellige dimensioner. 16 mm tager sig godt ud i mindre vinduer, lamellerne er tæt placeret. 25 mm er den traditionelle persienne dimension, og den der kan leveres i flest farver. 25 mm. persiennen kan leveres som MegaView, hvilket betyder at når man åbner persiennerne, for at lade mest lys trænge ind, så pakker persiennen hver anden lamel sammen, hvilket åbner op for rigtigt meget lys og udsyn. En rigtig flot løsning. 35 mm. er lidt større i dimensionen, den lader igen lidt mere lys strømme igennem, når den er åben, grundet den lidt længere afstand mellem lamellerne. 50 mm. persiennen fungerer rigtigt godt i lidt større vinduer, man kan bl.a. vælge at få den leveret med drejesnor istedet for drejestang samt med brede gjordbånd, f.eks. i kontrastfarve til lamellerne for at lave en lidt mere utraditionel løsning. Sidst men ikke mindst kan jeg levere en persienne med 70 mm. lameller, den gør sig virkelig godt i store vindues- og dørpartier, et godt alternativ til lamelgardiner. Persiennerne kan leveres med forskellige betjeningsmuligheder.

Plisségardiner

Enkelt plissé – Enkeltlags stof, en smuk og enkel gardinløsning der på minimalistisk vis giver dit hjem en god solafskærmning. Stoffet fås i mange forskelllige farver og strukturer. Jeg kan levere plisségardiner der f.eks. egner sig godt til vådrum, da de har en speciel overladebehandling der gør at de er nemme at tørre af. Plisségardiner er den type solafskærmning der kan leveres i flest mulige versioner, her tænker jeg på solafskærmning i f.eks. specielle vinduer, halvbuer, trekantede vinduer etc. Plissé gardiner kan leveres med mange forskellige betjeningsmuligheder.

Duette plissé – Duette plisségardiner, er dobbelte plissé gardiner, dvs. du er helt fri for synlige snorhuller, da snorene er placeret imellem de to lag stof. Dette giver virkelige smukke ens overlader. Denne type plissé kan ydermere leveres som mørklæggende gardin. Duette plissé har også en isolerende effekt, både sommer og vinter grundet den stillestående luft i de åbne kanaler i gardinet. Duette plissé kan som enkeltlags plissé leveres i et utal af versioner, så der findes højst sandsynlig en gardintype der kan passe i lige præcis dit vindue, uanset hvor speciel dit vindue er.

Twist

Twist, kan godt betegnes lidt som en slags persienne, men som rullegardin. Gardinet fungerer ved at det kører om en valse i bunden, stoffet er traditionelt transparent og tæt vævet på skift i striber. Når de tætte striber ligger modsat hinanden er gardinet lukket, når de transparente står ud for hinanden er gardinet åbent for lys og udkig.

Panelgardiner

Panelgardiner er som udgangspunkt lavet i rullegardinsvæv, og fungerer rigtigt godt i større vinduespartier, hvor man gerne vil have et lidt traditionelt gardin look, men i en ny opdateret version. Panelerne kan enten leveres hvor betrækker hinanden med når man betjener dem, eller hvor man betjener hvert panel individuelt. Man kan frit kombinere farver og strukturer, og på den måde selv designe hvordan udtrykket skal være.

Liftgardiner

…eller foldegardiner er solafskærmning lavet i gardinstof i mange farver og strukturer. Gardinet lægger sig i smukke folder og giver et blødt udtryk i vinduerne.

Insektnet

Insektnet kan leveres i forskellige variationer, både som fast ramme, rullegardin og plissé.

HAR DU BRUG FOR HJÆLP?

Kontakt mig

Kontakt mig for uforbindende tilbud på en smuk og funktionel gardinløsning. Jeg besøger dig med prøver, vejleder dig, og monterer dine gardiner, alt klaret med professionalisme for øjet.

Har du spørgsmål eller kommentarer?

Ring på +45 20 85 22 25 eller

Send en email på info@baeksgardin.dk